40 super hot – какво представлява и как да спечелим?

2
Първо, опознайте играта по-добре, като играете на безплатната версия, за да разберете по-добре правилата за изчисляване на печалбите
Първо, опознайте играта по-добре, като играете на безплатната версия, за да разберете по-добре правилата за изчисляване на печалбите

Първо, опознайте играта по-добре, като играете на безплатната версия, за да разберете по-добре правилата за изчисляване на печалбите

Популярността на слота 20 Super Hot така нарасна, че програмистите от студиото Euro Games Technology решиха да ни представят по-големия брат - 40 Super Hot. И двата слота имат практически еднакъв графичен дизайн, а главните роли се играят от символите на Седмицата, Звездата, грозде, лимони, портокали, череши, сливи и дини.

40 super hot - слот с пет барабана и 40 печеливши линии

40 Super Hot онлайн, както може би се досещате, е слот с пет барабана и 40 печеливши линии. Минималният залог е 40, а максималният - 800 чипа. Играчът с най-висок залог има шанс да спечели 400 000 чипа! Присъжда се за уцелване на 5 скатер символа - в тази слот игра това е иконата на звезда. Нещо повече, печалбата се добавя към редовните печалби от най-печелившата печеливша линия, така че с много късмет едно завъртане може да ни донесе до 420 000 чипа, което е наистина много за онлайн слотовете!

Слот игрите и Wild символът са практически неразделни. Такъв е и случаят с 40 Super Hot, където Wild е представен с червено число 7. Wild символите в печелившите комбинации могат да заменят всички други икони, с изключение на Scatter символа. 40 Super Hot точно като всяка друга хазартна игра от асортимента на EGT включва два бонус кръга, които са добре познати на лоялните фенове на компанията: Gamble и Jackpot Cards. Първият се активира при всяко "печелившо" завъртане. В играта трябва да познаем цвета на една от двете карти. Успешният удар ни позволява да удвоим печалбата си. Играта се стартира с натискане на бутона "Gamble" в долния десен ъгъл на слота.

Джакпот картите са друго разнообразие от игри. Има игра на карти, която се задейства на случаен принцип след края на завъртането, но само ако печалбите са по-малко от 1000 чипа. Има 12 карти в Jackpot Cards. Нашата задача е да ги открием отново, докато получим три карти от една боя - пика, купа, каро или спатия. Размерът на бонуса зависи от цвета.

Основни функции 40 Super Hot

Super Hot е уникален слот. Неговите барабани са доминирани главно от плодови символи, което е препратка към традицията на слот машините . Въпреки това, за разлика от много други горещи точки, 40 Super Hot има много хубава графика в HD качество. Тази игра беше представена през 2015 г. и оттогава е достъпна в много онлайн казина. Много хора го избират заради 4-те прогресивни джакпота, които могат да бъдат спечелени. Освен това, с 40 печеливши линии и 3 нива на залог, можете да разчитате на някои доста високи печалби. 40 Super Hot от EGT е хазартна игра, която трябва да се хареса на феновете както на класическите слот машини, така и на по-новите видео слотове.

40 Super Hot - накратко

  • Тип слот: видео слот

  • Печеливши линии: 40

  • Wild: да, символът Седем

  • Скатер: да, символът звезда

  • Безплатни завъртания: няма

  • Бонус рундове: хазартна игра, при която познаете една от двете карти, бонус карти с джакпот от четири нива

  • Минималният залог на завъртане е 40, а максималният е 800 чипа

  • Автоматично пускане: да

  • Максимална възможна печалба: 400 000 чипа

Как да спечелим на 40 Super Hot?

40 Super Hot не е игра, в която уменията играят роля. Просто трябва да разчитате на късмета. Първо, опознайте играта по-добре, като играете на безплатната версия, за да разберете по-добре правилата за изчисляване на печалбите.

40 Super Hot е напълно съвместима игра с мобилни телефони, тъй като е направена в HTML5 и JavaScript технология. Това означава, че работи под контрола на уеб браузъри на всяко устройство, което има такъв браузър. Така че не е нужно да се притеснявате за съвместимостта или необходимостта да инсталирате допълнителни приложения - няма да ви се наложи!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    А. Нобел
    Невероятна статия готова за Пулицър!!! След като я прочетох се чувствам изключително по-образован от колкото бях 5 мин по рано!!! Хамин за качествената журналистика!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари