Да отвориш въпрос за 30 хиляди лева: Русенецът, който стигна до 13-и въпрос в "Стани богат"

7
Играта не ме е победила - уцелих момента, когато да се откажа, каза Деян Рангелов
Играта не ме е победила - уцелих момента, когато да се откажа, каза Деян Рангелов

Играта не ме е победила - уцелих момента, когато да се откажа, каза Деян Рангелов

"Не съжалявам, защото рискът беше 50 на 50. Аз нямах никакви познания в тази област. Прецених, че рискът да загубя е много по-голям", каза Деян Рангелов - участникът в "Стани богат", който стигна до 13-и въпрос и отвори въпроса за 30 хиляди лева.

"Единственото нещо, за което съжалявам, е, че не отворих следващия въпрос, за да го видя какъв ще е той", допълни адвокатът от Русе в ефира на bTV.

"Играта не ме е победила, сам се отказах. Уцелих момента, когато да се откажа и не съжалявам за този избор", каза Рангелов.

"Цял живот съм го гледал това предаване и съм се виждал някой ден там", допълни той.

"Още от дете съм любознателен – обичам да чета, да научавам факти", каза Рангелов.

"Това, което може да те препъне, е да не внимаваш или да се поддадеш на някакво притеснение. Ако следиш внимателно играта, не би трябвало да има проблем", посъветва той бъдещите участници в предаването.

"Където имах 80-90 процента сигурност в отговора, нямаше нужда да ползвам жокер", разкри част от стратегията си той.

"Да бъдат спокойни и да внимават училище, да четат книги и да се трупат знания, защото в един момент те ще се отплатят", обобщи в края на разговора той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Pavlin Hristov
    бах ти глупаците Ти като знаеш толкова защо не участваш? На писане всички сте от най-умните
  • -3
    4
    бах ти глупаците
    Въпросите бяха много лесни.За ученици до 12 клас.Това предаване явно много е занижило критериите.Явно българите изпростяват от година на година ...Ставаме като индийския вариант и филма Беднякът милионер....Там последния въпрос беше за Дартанян...от Тримата мускетари.В България щяха да отговорят 99 процента...дори орките от Столипиново.
  • 17
    3
    Христов
    Да е жив и здрав човека! Умен човек , нещо добро да се случи на русенец , а не само за шопите.Цял ден слушаме какво става в София. Нас в провинцията кучета неи яли.
  • 18
    2
    daskal
    Гледах го и искрено му се радвах. Доядя ме. Можеше да стигне и 50-хиляди, ако не беше си изгърмял жокер за въпрос, чийто отговор знаеше.
  • 17
    1
    Зрител
    Браво!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари