Зрители линчуват Деси Цонева!

1
Водещата си навлече гнева на зрители, след като предпочете влизането си във Вип брадър, пред траура за баща си
Водещата си навлече гнева на зрители, след като предпочете влизането си във Вип брадър, пред траура за баща си

Десислава Цонева буквално е стъпкана от човешкото недоволство.

Тя си го навлече с влизането на скандалното риалити „ВИП брадър”, броени дни след смъртта на баща си – известния журналист Димитър Цонев.

Зрителите упрекнаха репортерката не само за лекия й външен вид, но и за неслизащата от лицето й усмивка. Те роптаят срещу факта, че след като сподели за тегобата от загубата на татко си, тя побърза да каже колко мъже са минали през леглото й.

Ето някои от мненията в социалната мрежа, след влизането й в Къщата:
 
"Баща й почина преди няколко дни, а тя влиза в този формат? Определено няма да я подкрепям. Не казвам, че трябва да се затвори и да плаче в тях, но да влезне точно в ПОДОБЕН ФОРМАТ? Не мисля!"
 
"Искрени съболезнования за гибелта на баща й, но това ли е начина да скърбиш за изгубен родител - като влизаш да се забавляваш в Биг брадър.....Потресен съм!"
 
"Няма 40 дни от смъртта на най-скъпия за нея човек и тя влиза в цирка! Срамота!"
 
"Толкова голяма лигла... И още не ми го проумява акъла, след такава загуба, да влизаш в подобен формат, да се перчиш и лиготиш... Хонорар от 80 бона тежи повече от човешката трагедия..."
 
"Грозна картинка... Рева във всички сутрешни блокове за баща си, а сега ще жалее за него и в Къщата! И хоп, пет секунди след това говори за масовката, която е минала през леглото ѝ... Нима това облекло е подходящо за жена, която преди дни е загубила баща си? А и влиза с кауза - парите са за фондацията...Жалка, много жалка Деси Цонева!"
 
"Много е ,,опечалена'' личи по облеклото и по държанието и настроението. Поне от кумова срама маааалко от малко трябваше да покаже повече сдържаност и сериозност. Най весела от всички"

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари