Деси Цонева влезе в къщата на Вип брадър

0
Дъщерята на покойния тв-водещ Митко Цонев ще участва в шоуто преди още да са се навършили 40 дни от смъртта му
Дъщерята на покойния тв-водещ Митко Цонев ще участва в шоуто преди още да са се навършили 40 дни от смъртта му Видео: Нова телевизия

Уж "изпуснатата" по-рано информация се оказа вярна!

Деси Цонева влиза в къщата на Вип брадър. Дъщерята на покойния тв-водещ Митко Цонев ще участва в шоуто преди още да са се навършили 40 дни от смъртта на баща й.

Тя се появи в черен тоалет и не се притесни да се усмихва широко на камерите по време на представянето. 

Ето и представянето й за шоуто:

"Аз съм Деси Цонева - телевизионен водещ, журналист и наследник на известната фамилия Цоневи. Баба ми Анахид, тя беше толкова красива и все още е. Внучка съм на Коста Цонев, който беше един от най-великите български актьори.

Освен това съм дъщеря на Димитър Цонев, който за мен беше освен най-добрият баща, и един от най-добрите журналисти в България. За съжаление си отиде прекалено рано. Господ си го взе. Аз самата още съм в шок. Не мога да повярвам, че го няма, че вече няма на кого да кажа "Тати". Няма от кого да поискам съвет или просто да хвана за ръката. Ние бяхме много близки. Той е човекът, който ме е научил на всичко в живота, той беше най-близкият ми човек. Много ще ми липсва. Освен това беше и нещо като баща за моя син. Самият той казваше, че това е третото му дете. Не мога да се примиря с мисълта, че баща ми е починал и го няма. Аз се държа, намерила съм сили да продължа напред. И аз съм човекът, който единствено може да продължи неговия път. Имала съм огромното щастие да ми е баща, защото правеше всичко възможно животът ми да е по-лесен, да е по-щастлив, да е безгрижен... Няма нещо, което да не съм го помолила, той да е имал възможност да го направи и да не го е направил.

Да си част от толкова известно семейство има своите и хубави, и лоши страни. Даже фамилията Цонева много често ми е пречела, защото хората казват "Откъде накъде са я взели тази на работа тук. Защото е дъщеря на Митко Цонев и той я е набутал там". Моето семейство винаги е заставало зад мен и в трудните, и в хубавите моменти. Смея да твърдя, че доста съм ги ядосвала, но въпреки всичко те винаги са заставали зад мен и са ми помагали и прощавали. Аз съм доста дивичка по принцип. В Италия ми измислиха прякора Пеперончино, което означава "малка люта чушка", а именно - идва, пали бързо пожар и бяга. Постоянно ме свързват с пиянски събития и купони, но в крайна сметка съм човек, който излиза вечер, нормално е да попадна и в такава ситуация. Непрестанно ме свързват с различни мъже... те мъжете не са петима или шестима за живота ми - повече са, факт е, но голяма работа. Аз съм свободна жена. Не се страхувам от грешките, всеки човек прави грешки, въпросът е какви поуки ще си извадиш и да не ги повтаряш повече.

Жълтата преса често е интерпретирала много грозно някои ситуации, да не говорим за лъжите, които са написани. Това, което искам да покажа в Къщата на Big Brother, е, че тези писания нямат нищо общо с мен. Искам хората да видят наистина това, което съм аз, защото тези жълти вестници лъжат и то много. Сега е моментът зрителите да видят, че Деси Цонева е една достойна дъщеря на Димитър Цонев, достойна внучка на Коста и на Анахид".

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари