ЗРЕЛИЩНО ШОУ: Акробат мина по въже над река Сена в Париж

0
Натан Полен успя да седне и дори да легне върху въжето, преди да достигне до музея
Натан Полен успя да седне и дори да легне върху въжето, преди да достигне до музея

Натан Полен успя да седне и дори да легне върху въжето, преди да достигне до музея

Френският акробат Натан Полен направи невероятно шоу в Париж, като премина над река Сена по въже от Айфеловата кула до Националния театър Шайо, съобщиха Ройтерс и ДПА, цитирани от БТА.

Акробатът, който е на 27 години, измина разстоянието от 670 метра по въжето, опънато на височина от 70 метра като част от събитията по повод националния ден на наследството.

Полен успя да седне и дори да легне върху въжето, преди да достигне до музея в края на половинчасовото си представление.

Акробатът каза, че се готвил за него четири години и че като малък се страхувал от височини. През 2019 г. той измина 510 метра по въже между два небостъргача в Ла Дефанс в Париж

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук