Зрелищната катастрофа блокира тролейбусите по булевард "Скобелев"

7
Лек автомобил "Дачия" удря удря в задната част "Ситроен"
Лек автомобил "Дачия" удря удря в задната част "Ситроен" Видео: Русе Медиа

Зрелищна катастрофа затрудни движението на градския транспорт в Русе

Инцидентът е станал малко преди 9 часа сутринта. По предварителна информация лек автомобил "Ситроен", движещ се по бул. "Скобелев" посока МГ, е навлязъл на кръстовището на жълт сигнал на светофара, информира Русе Медиа.

Лек автомобил "Дачия", идващ по ул. "Борисова" от ЖП гарата, също навлиза в кръстовището и удря в задната част "Ситроена". В резултат на удара, шофьорът на Ситроена губи управление и колата се удря в бетонните блокове на разделителната ивица. За щастие при удара не е имало преминаващи пешеходци.

В таксито не е имало пътници. Тролейбусите временно изчакваха на място. Предстои да се прегледат записите от видеонаблюдението, за да се сверят показанията на двамата водачи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    darkaveng
    Всеки бакшиш когато и да го санкционираш - все е късно!
  • 4
    2
    До 1.
    Напълно си прав, но джапанките са му на краката и само фарът му е счупен, а другият шофьор къде е?
  • 23
    1
    Наблюдател
    На този таксиметров шофьор не му е за първи път. И в коя нормална държава позволяват да се управлява автомобил по джапанки?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари