Зрелищна катастрофа на БМВ след дрифт пред полицията в Русе

4
Катастрофата е станала около 15 часа на булевард "Скобелев"
Катастрофата е станала около 15 часа на булевард "Скобелев" Видео: БГНЕС

БМВ с русенска регистрация направи зрелищна катастрофа пред сградата на полицията в Русе. При инцидента водачът и спътникът са били леко ранени. Двамата са откарани в болница за преглед, без сериозни травми.

Катастрофата е станала около 15 часа на булевард "Скобелев".

Тъй като високите температури и горещият асфалт предразполагат към дрифт, шофьорът на мощния автомобил решил да го изпробва.

На кръговото кръстовище обаче той изгубил управление и се ударил в бордюра на разделителната ивица. Поради високата скорост колата е изхвръкнала във въздуха и е направила двойно салто, след което се е приземила на една страна върху бетона между двете платна.

Инцидентът е станал под прозорците на полицията, откъдето веднага са отишли служители на реда. Извикана е и пожарната, която да облее автомобила с пяна, тъй като от високите температури има опасност да се запали след удара.

Причините за инцидента се изясняват, движението по булеварда бе затворено до отстраняване на автомобила. Тролейбусите също бяха спрени от движение, тъй като минават пред кръговото кръстовище за различните части на града.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари