Зов за помощ: Да помогнем на мъничкия Марти, който се бори с левкемия

9
Д-р Валентин Щерев се обърна към всеки, който желае и има възможност да помогне на 3-годишното момченце
Д-р Валентин Щерев се обърна към всеки, който желае и има възможност да помогне на 3-годишното момченце

Д-р Валентин Щерев се обърна към всеки, който желае и има възможност да помогне на 3-годишното момченце

Да помогнем на 3-годишния Марти, който се бори с левкемия! Това призова д-р Валентин Щерев от УМБАЛ “Света Марина” във Варна – лекар с голямо сърце, решил да помогне на семейството на Мартин, пишат Господарите.

Мартин е на 3 години. На 16.12.2022 г. той е диагностициран с острата лимфобластна левкемия в УМБАЛ “Света Марина” – Варна. Направени са всички необходими изследвания, предстои да се направят и още такива. Предвид това как протича развитието на болестта е започнато незабавно лечение и е назначена химиотерапия.

Майката на Мартин е бременна в 8 месец и това дава шанс при раждането да бъде извършена манипулация за взимане на стволови клетки, които могат да бъдат използвани при наличие на съвместимост за лечението на Мартин. Предстои доста труден и мъчителен период както за Марти, така и за близките му. В момент, в който очакват на бял свят да се появи второто им дете, радостта им е смазана с тежката диагноза на първородния им син. Ето защо, всички ние като хора и родители можем да помогнем с подкрепата си.

Предстои да се изпратят всички резултати и изследвания в болница във Франция, където е възможно лечението на детето. Надеждата на българските лекари е, че терапията, приложена му тук, ще повлияе спирането и премахването на болестта. Въпреки това те решават да потърсят вариант за лечение и във Франция като “втори план”. Но лечението в чужбина е скъпо и непосилно за хора, работещи на една заплата.

Затова д-р Щерев се обръща към всеки, който желае и има възможност да помогне на това детенце и на родителите му в борбата с тежката диагноза, да го направи на посочената банкова сметка. В случай, че средствата не бъдат използвани, ще бъдат възстановени по сметка на наредителите или дарени за лечение на други деца в нужда.

Дарителска сметка в лева:

BG66STSA93000029573717

Мариян Огнянов Цанев – баща на Мартин

основание: за лечение на Мартин

Зов за помощ: Да помогнем на 3-годишния Марти, който се бори с левкемия

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    12345
    държавата изсипа 450 милиона лева на украйна, вместо да лекува децата си. сега за пореден път хората са оставени на произвола и случайноста за спасение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари