Журналист: Алексей Навални никога няма да излезе от затвора, ще бъде убит там!

1
Присъдата срещу Кара-Мурза е най-голямата присъда по политическо дело след разпада на СССР, обясни Петър Карабоев
Присъдата срещу Кара-Мурза е най-голямата присъда по политическо дело след разпада на СССР, обясни Петър Карабоев Видео: NOVA

Присъдата срещу Кара-Мурза е най-голямата присъда по политическо дело след разпада на СССР, обясни Петър Карабоев

Руският опозиционер Алексей Навални вероятно никога няма да излезе от затвора. Той ще бъде убит там”. Това заяви журналистът Петър Карабоев в предаването „Офанзива” на NOVA NEWS.

Относно българския журналист Христо Грозев, който спечели „Оскар” с филм за Навални, Карабоев заяви, че Грозев ясно разчете сигнала срещу себе си през 2022 г., когато бе обявен за издирване. Сигналът е: „Не си и помисляй да припарваш наоколо. Знаем къде си, ние ще преценим какво да направим с теб”.

Грозев напусна Виена, където не могат да му гарантират сигурността, в Лондон не бе допуснат да получи наградата „Бафта”. Вчера с искането на Русия за задочен арест на Христо Грозев и обявяването му за чуждестранен агент, стана ясно, че това е жест за вътрешна употреба в Русия”, обясни журналистът.

За друга издадена присъда в Русия - срещу журналиста Владимир Кара-Мурза, Карабоев обясни, че това е най-голямата присъда по политическо дело след разпада на СССР – 25 години. „Той ще лежи 15 г. повече от Навални. Следващата седмица вероятно ще започне ново дело срещу Навални, което го заплашва с 30 г. затвор”, обясни журналистът.

Кара-Мурза дълги години ръководеше в САЩ офиса на една руска телевизия. Той помагаше на Уилям (Бил) Браудър по делото в Русия и има участие в зараждането на закона „Магнитски”. Той лобираше в Щатите за това кои са лицата в Русия, които могат да бъдат осъдени по закона „Магнитски”, обясни Карабоев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    до 4
    хапчетата, ванчо, онези малките бели търкалца!
  • 2
    4
    Ванка с танка
    В скоро време в света ще има 140 милиона туземци.Ще се отопляват на сушени говежди и руски лайна.Макар ,че имат петрол и газ ще бъдат като Венецуела..денги нет но въй держитес.
  • 4
    3
    нинова
    в расия всеки който критикува ботокса умира. Модерна страна
  • -3
    2
    карабоев?!?
    дневник?!? благодаря, не!
  • 1
    1
    русенец
    Че защо трябва да излиза? Руснаците нали го изпратиха в Германия? Ако им трябваше на Запада защо не го задържаха там?!:) Той е като Христо Иванов и разните други храненици на Запада, които са нужни в държавите си за да мътят водата. Затова и им плащат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари