Промиват мозъка на Алексей Навални всяка вечер с една и съща реч на Путин

1
Руският опозиционер твърди, че е принуждаван да гледа една и съща реч на руския президент в продължение на 100 дни
Руският опозиционер твърди, че е принуждаван да гледа една и съща реч на руския президент в продължение на 100 дни Снимка: ЕПА / БГНЕС

Руският опозиционер твърди, че е принуждаван да гледа една и съща реч на руския президент в продължение на 100 дни

Руският опозиционер Алексей Навални твърди, че по време на лишаването си от свобода е принуждаван всяка вечер да гледа една и съща реч на президента на Руската Федерация Владимир Путин, като това продължава вече от 100 дни, пише Sky News.

В публикация във Facebook затвореният руски опозиционен политик пояснява, че персоналът на затвора го е нарекъл "дейност за изграждане на морал“, добавяйки, че записът е от обръщението на президента към парламента от 2023 г.

47-годишният добави, че молбата му за промяна на речите е била отхвърлена, предаде Агенция Фокус.

Навални излежава присъди от общо 11,5 години в наказателната колония ИК-6 в Мелехово, на около 235 км източно от Москва, по обвинения в измама и други. Поддръжниците му обвиниха Москва, че се опитва да го сломи, за да заглуши критиките му към руския президент, което Кремъл отрича. Те също така обвиниха затворническите власти, че не са успели да осигурят подходяща медицинска помощ на г-н Навални и изразиха опасения за здравето му.

От влизането си в затвора опозиционният политик е подавал множество жалби срещу колонията, като всички са били отхвърлени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Ванко бре,
    абе на Путин кат му го набиват вече 500 дни, що не реве бре?!? А зеления оревава орталъка всеки божи ден?!? Що реве тоя убав чиляк, не разбирам?!?
  • 6
    6
    ванчо бе
    пак ли забрави хапченцата, отези беличките малки кръгчета?!?
  • -5
    5
    Ванка с танка
    Ватенките няма да коментират това,те от 9 кладенеца ще вадят вода как в Гуантанамо,как е на Марс,как е в другите слънчеви системи,но не и в тяхната кочина. Само дето им го набиват 500 дни , а все някой друг им е виновен.
  • 8
    4
    абе,
    що не се чу нещо за толкова години от демократичния затвор в гуантанамо?!? а ден през ден чуваме нахални да комуникира от тоталитарен затвор със строг режим?!?
  • -1
    3
    До 2
    Както ти не осъзнаваш колко финно ти е промит мозъка.Извинявай,ако имаш...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари