Жени Живкова: Бойко е възприел по-свободното поведение на дядо ми

1
Друг е въпросът кой по какъв начин го прави
Друг е въпросът кой по какъв начин го прави Видео: btv

"Не съм се уморила да ме свързват с името на дядо ми Тодор Живков, макар и да смятам, че съм се изградила извън неговата фамилия." 

Това каза в студиото на „Тази неделя“по bTV Жени Живкова.

Според нея името даже ѝ е помагало за развитието на кариерата ѝ след промените, защото е привличало внимание. Сега тя е дизайнер на дрехи и работи заедно с дъщеря си.

Познава и премиера Бойко Борисов, но го нарича Бойко, защото от 93-та г. имат общи кръгове. Жени вижда в него някои похвати, взети от дядо й.

Бойко имаше възможността да бъде покрай дядо ми доста години и може би е възприел неговото по-свободно поведение, когато е сред хората, друг е въпросът кой по какъв начин го прави", коментира Жени Живкова.

Тя направи и паралел между миналото и демократичните промени:

Не смятам, че по времето на социализма не е направено нищо, напротив построени са магистрали и заводи, които бяха разграбени след промените. И след промените има положителни неща, като влизане в ЕС например и други“, каза дизайнерката и внучка на Тодор Живков.

Жени Живкова смята обаче, че управляващите трябва да се вслушат в протестиращите и да има диалог. Самата тя не е за крайните решение.

Винаги с леви възгледи, Жени не е приемала обаче да е част от политически партии и движения, защото иска цялостна промяна. Според нея е грешка, че Сергей Станишев няма място вече в Националния съвет на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари