Жена заведе дело за възстановяване на брака й

0
Ищцата оспорила развода си в съда
Ищцата оспорила развода си в съда

Кърджалийка оспори развода със съпруга си в съда и поиска бракът й да бъде запазен.

Жената заведе дело след решение на районните магистрати за разтрогване на семейния съюз с мотив „бракът не е непоправимо разстроен, до ден днешен имаме брачни отношения със съществуващо отношение”, пише 24 Родопи.

Родопчанката сключила брак преди 4 години. Със съпруга си заминали за Щатите, на няколко пъти се връщали, докато жената се дипломира и започне работа в Кърджали. Мъжът й пък заминал за друг град, където да изкарва прехраната си. Четири години след като си казали „Да”, мъжът поискал развод и дори уведомил жена си, че вече е направил постъпки пред адвоката си.

Той дори отказвал, връщайки се в града, да нощува в семейното жилище. В крайна сметка бракът бил прекратен поради „дълбокото му и непоправимо разстройство без произнасяне по вината”.

Въпреки решението, кърджалийката направи опит за „развод с развода” и възстановяване на брачните отношения. Окръжният съд в Кърджали обаче счете действията на бившия съпруг като достатъчно основание да потвърди решението на районните магистрати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари