Жена загина в катастрофа в Бургаско, две деца са в болница

0
Едно от момчетата се бори за живота си
Едно от момчетата се бори за живота си

Едно от момчетата се бори за живота си

Жена на 58 г. е загинала, а за живота на дете на 11 години има опасност след пътно-транспортно произшествие между селата Садово и Везенково, община Сунгурларе. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Бургас, предаде БТА.

Катастрофата е станала около 14:30 часа. На пътя между двете села лек автомобил "Мазда Примаси", с бургаска регистрация, управляван от 58-годишната жена, излязъл извън платното за движение и се блъснал в крайпътно дърво. В резултат на удара на място починала водачката на автомобила, а двамата ѝ внуци - момчета на 9 и 11 години са откарани в МБАЛ - Сливен. Децата са в съзнание, адекватни, но 11-годишното по първоначални данни е със счупен череп, като за живота му има опасност. Момчетата се возили на задната седалка без детски обезопасителни столчета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари