Майка скочи от петия етаж пред очите на децата си в Бургас

6

Жена скочи от петия етаж пред очите на децата си в Бургас.

30-годишната Тонка Иванова късно снощи полетя от 5-ия етаж на блок 450 в бургаския ж.к. „Меден рудник”. Жената е майка на три деца. Около 23 часа след семеен скандал пред очите на децата си Тонка скочила от терасата на апартамента, съобщава Флагман.бг. Съседите на семейството са шокирани от случилото се, тъй като Тонка и мъжът й били много възпитано и добро семейство.

Двамата живеели в общинско жилище в ж. к. „Меден рудник”. По думите на съседи, зад вратите на апартамента рядко се чували викове, с изключение на тези на децата. 

Цяло чудо е, че Тонка е оцеляла след полета от 15 метра. Тя се строполила върху тревната площ под прозорците им пред блока.

На място веднага е пристигнала линейка, която е откарала майката в УМБАЛ-Бургас. Към момента обаче състоянието на многодетната майка е критично. Тя е със счупени ребра, счупена ключица и мозъчен кръвоизлив.

Бащтаа на трите деца на Тонка, с когото живеят на семейни начала, е задържан минути след инцидента. В момента децата са настанени при роднини на семейството - лелите им още снощи са дошли да ги вземат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари