Жена получи 13 000 паунда обезщетение от сайт за запознанства

0
Тереза успяла да осъди сайта, защото не й намерил подходящ съпруг
Тереза успяла да осъди сайта, защото не й намерил подходящ съпруг

Да срещнеш любовта на живота си по интернет вече не е нещо екзотично.

Случва се по-често от това да намериш подходящ партньор в бар или да се заговорите за времето в метрото и след година да сте вече семейство с дете.

Една богата англичанка също решила да се отдаде на търсене на любов онлайн. И понеже статусът й повелявал, се доверила на скъпоплатения сайт seventy-thirty.

Той се рекламира като екслузивен, луксозен сайт за запознанства, насочен към „хората с влияние“.

Обнадеждена, че именно там ще си намери втори съпруг, Тереза Бърки платила таксата от 12 хиляди лири за пълен достъп до всички профили.

За съжаление, три години по-късно тя така и не успяла да се запознае с никого през сайта и решила за уместно да подаде иск за подвеждаща реклама.

Твърдяха, че в сайта им има регистрирани много мъже с отлични препоръки и че при всички случаи ще срещна моята половинка."

Делото не само било стартирано, но и спечелено от Тереза. Според съдията тя е била подведена от заблуждаваща реклама, платила е голяма сум, но не  е получила стока, която да я удовлетвори.

При разследването станало ясно, че общият брой регистрирани мъже е 100 души, което е крайно недостатъчно, когато става дума за мъжа на живота ти.

Желанията на госпожата бяха повече от взискателни“, обяснява собственичката на сайта, недоволна от наложената глоба от 13 хиляди паунда.

„Тя искаше мъжът да е финансист, с отлично материално състояние, да иска деца, да й осигурява пътувания в чужбина и висок стандарт на живот. Това не е лесна задача“, обяснява тя.

Взискателна или не, Тереза Бърки е получила своето обезщетение, защото стоката, за която е платила, не е била налична в сайта за запознанства

Източник: Edna.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари