Жена е с опасност за живота след тежката катастрофа край Цар Калоян

7
Водачът на „Фолксваген“-а е загинал на място, неговия спътник е 31-годишна дъщеря, която е откарана в тежко състояние
Водачът на „Фолксваген“-а е загинал на място, неговия спътник е 31-годишна дъщеря, която е откарана в тежко състояние Снимка: NOVA / Стоп кадър

Водачът на „Фолксваген“-а е загинал на място, неговия спътник е 31-годишна дъщеря, която е откарана в тежко състояние

30-годишна жена от исперихското село Лудогорци предизвика пътно-транспортно произшествие в землището на село Ясеновец. Около 9 часа на 20 март, пътувайки с „Тойота Ярис“ към Разград, водачката предприема двойно изпреварване и удря странично „Рено Зое“, шофирано от 43-годишна жена от Исперих, пише БТА.

Двата автомобила излизат извън пътя, като единият се запалва. Водачките са откарани в МБАЛ-Разград и оставени за лечение. Пробите им за алкохол са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

Сигнал за тежка катастрофа на път Е-70 е получен на тел.112 в 13.13 часа на 20 март. 54-годишен мъж от Ясеновец, пътувайки в посока Русе с „Фолксваген Туран“, внезапно се отклонява и навлиза в лентата за насрещно движение, където се удря челно в товарен автомобил „ДАФ“ с прикачено полуремарке, шофиран от 47-годишен украински гражданин.

Водачът на „Фолксваген“-а загива на място, а возещата се на предната седалка негова 31-годишна дъщеря е откарана в тежко състояние в МБАЛ-Разград. Настанена е в ОАИЛ в кома и с опасност за живота. Пробите за алкохол и наркотици на украинския шофьор са отрицателни. По случая се води следствено дело по чл.343, ал.1, Б във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари