Зеленски е поискал още оръжия от България

0
Украинският президент е разговарял по телефона с Николай Денков
Украинският президент е разговарял по телефона с Николай Денков Снимка: Facebook

Украинският президент е разговарял по телефона с Николай Денков

Украинският президент Володимир Зеленски е разговарял по телефона с българския премиер Николай Денков. Това стана ясно от публикация на Зеленски в официалния му профил в социалната мрежа Х. Двамата са разговаряли за текущите отбранителни нужди на Украйна, особено по отношение на укрепването на военновъздушни сили и артилерия, предава БГНЕС.

Зеленски благодари на България за подкрепата и́ към Украйна. Той е отправил покана към страната ни да изпрати свой представител на следващия кръг от преговорите по Формулата на мира. "Докато бях в Запорожие, разговарях с българския министър-председател Николай Денков и му благодарих за силната реч в Европейския парламент, както и за подкрепата на неговото правителство към Украйна", написа украинският държавен глава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    18
    До 17
    Тази сутрин да не си взел двойна доза от лекарствата си,внимавай...
  • 0
    17
    Анти шорош
    Скот Ритер: НАТО е фантазия, измишльотина на САЩ. Към момента руската армия е най-боеспособната в света. Интересно от къде клоуна и олеся чук-чук знаят какво има в нашите военни складове. Смятайте каква армия СМЕ ИМАЛИ. А информацията им сигурно е от техния служител и наш министър на отбраната тошко украински. Какъв срам, какво падение, какъв безродник! Русия ще победи!
  • 3
    16
    11 до 15:
    Айде, бе?!! Ще млъкна, викаш?!! Ще ми пратиш Тагаренко, да го шибам в гъза, докато не изквичи на умряла свиня? Или искаш ТИ да си на неговото място, а, пед'разче третополово?
  • -5
    15
    До 11
    Ти ,червено пролетарско говедо си ЯСЕН ! След понеделник МЛЪКВАШ ! За теб времето се РАЗВАЛЯ !
  • -7
    14
    Бивш
    А бе петоколонници ,ако на вас ще ви дадат руснаците нещо ,то простолюдието ще бъде на опашки за продукти ! Това ли иска народът ! Няма ли народът да прогледне ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари