Здравният министър правел морален бизнес в полза на дъщеря си

0
Само, че не знаел с кого подписва договорите за обществени поръчки!
Само, че не знаел с кого подписва договорите за обществени поръчки!

Развръзката!

Здравният министър Петров, който бил много морален, правел морален бизнес, като подписвал договори за милиони в полза на дъщеря си. Само, че не знаел с кого подписва договорите за обществени поръчки!

От друга страна, въшльовците наричани "прокурори" преписали обяснението на самият Петров върху отказа си да образуват прокурорска проверка. Нямали достатъчно данни за подобни действия!? За тези отрепки ще спра до тук, защото ако има нещо, което трябва да се разформирова напълно, това е прокуратурата. Причините са твърде много и сложни, но там трябва да се рита без да се гледа!

Третата страна е прогресивния реформатор Петър Москов, на когото дъщерята на Петров беше шеф на политическия кабинет. Именно от тази позиция тя става богат човек с подписа на баща си и под крилото на моралните реформатори - политически отпадъци!

Четвъртата страна са личните изказвания на патриота-слуга Валери Симеонов и финансовия Горанов, че се злоупотребява с името на честният лекар Петров. Така си решили хората, докато се почесват по задниците! Явно за тези две лица срокът на политическа годност е изтекъл отдавна в едно със срока за морална годност.

Хайде сега вие съберете пъзела от няколко части и направете извод - заслужават ли гласа ви политиците?

Според мен не само не заслужават, но имат вече собствена нужда от адекватната ви реакция. А тя може да бъде само една - пълен бойкот на политическата система и непрекъсната партизанска война в тила на врага. Всеки на своето уникално място! Разумна, професионална и безскрупулна война в името на изгубената справедливост! До окончателната победа на здравите сили...

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари