Завод „Арсенал“ в Казанлък търси близо 300 работници

1
Тече и стипендиантска програма в оръжейното предприятие
Тече и стипендиантска програма в оръжейното предприятие Снимка: БГНЕС

Оръжейният завод "Арсенал" АД в Казанлък обявява почти 300 свободни работни места

Търсят се специалисти с висше техническо и химическо образование или със средно специално с продължаване на обучението. Обявени са свободни места за инженери - металург, конструктор, технолог, инженер химични процеси, както и началник смяна, инженер ВиК и енергетик, информира БТА.

По-голямата част от обявените позиции са по професиите фрезисти, окачествители, машинни оператори, настройчици и други работници в производството. Свободни места има и за огняри и копачи на канали, за което не се изисква образование.

"Арсенал" АД е един от най-големите работодатели в България и основен работодател в Казанлък и региона. Според официалния сайт заводът има над 10 хиляди служители и над 1200 души технически персонал.

Важна част от политиката на дружеството е стипендиантската програма, която осигурява възможност за професионално развитие на млади специалисти. За програмата могат да кандидатстват студенти, обучаващи се в редовна форма с инженерни специалности, като предимство имат тези, които са завършили средното си образование в Казанлък.

Желаещите да кандидатстват за свободните позиции или за стипендиантска програма, могат да изпратят документите си на [email protected] или да ги подадат на място. Подробна информация и списък на свободните длъжности са публикувани в официалния сайт на дружеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    оръжеец
    Вече и Казанлък е по-развит град от Русе, а сигурно и по-голям.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари