Войната напомпа заплатите на работниците в "Арсенал"

0
Предприятието търси да назначи още 2000 работници
Предприятието търси да назначи още 2000 работници Видео: NOVA

Предприятието търси да назначи още 2000 работници

Войната носи печалби, печалбите работни места, а те - добри заплати. 1800 лева е достигнала заплатата на служителите в заводите "Арсенал" след 4 увеличения само през тази година. Предприятието търси да назначи още 2000 работници.

Според Стефка Кирилова, директор на Бюрото по труда в Казанлък, там се обслужват 5 общини - Казанлък, Павел Баня, Мъглиж, Гурково и Николаево. Общият процент на безработица е 4,17%. Средно месечният процент от началото на година е 4,25%. За страната е 4,55%", обясни тя пред NOVA.

65% от регистрираните в бюрото, успяват да си намерят работа. Много от тях в завод "Арсенал", всеки трети работещ от града, изкарва препитанието си там.

Според Христо Ибушев, изп. директор на завода, в него се вземат високи мерки за сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари