Затвор за двойка, съгрешила в автобус

0
Саманта и Питър правили секс в автобус пред очите на деца
Саманта и Питър правили секс в автобус пред очите на деца

Двойка в Англия успя да влезе в затвора с едно от най-странните присъди, които някога са записвани в историята на градския транспорт - точно така става въпрос за сексуално прегрешение.

Саманта Тръслов е имала уговорка да се срещне с Питър Уолкър, който бил освободен от затвора и очевидно имал много сексуални мераци към въпросната дама, сподели Men.bg.

Страстите не успели да бъдат удържани повече и двойката започнала да консумира разпалващата се връзка. Шофьорът на автобуса забелязал, че двойката става твърде интимна и спрял автобуса, когато забелязал, че всичко се случва пред очите на три ученички на 8 и 9 години.

Присъдата за непристойно поведение ще коства 28 седмици в затвора за дамата, а Питър ще задържа страстите цели 17 седмици.

Статистически погледнато, Питър е човекът, който чупи най-бързо рекорда за излизане и влизане в затвора, сякаш се връща да си вземе ключовете.

След 28 седмици, героите на градския транспорт ще се прибират бързо с такси или участват в следващия епизод на Fake Taxi, нямаме други предположения за действията им.

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари