Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Застреляно куче по време на разходка

  • Автор: Кремена Радкова
  • Коментари: 13
0
Кошмарната случка е станала в село Червена вода
Кошмарната случка е станала в село Червена вода

Здравейте, кошмарната случка е от 02.09, живея в края на село Червена вода, срещу поляните, рано сутринта извеждам кучетата си на разходка.

На въпросната дата излязохме, както обикновено, доста рано сутринта, и към 6:15 вече тръгнахме да се прибираме. Забелязах фаровете на две джипки, които ни приближаваха, и побързахме да слезем надолу по пътя към къщи, за да избегнем срещата. Автомобилите ни отминаха по пътя зад гърба ни и вече се отдалечаваха, когато чух два изстрела. Помислих, че стрелят напред и след няколко минути бяхме вкъщи, но там забелязах, че едното ми куче липсва. Върнах се веднага нагоре по пътя и го открих да лежи, простреляно и мъртво, встрани от пътя. Опитах сърдечен масаж и обдишване, но то вече бе издъхнало.

Разбрах, че въпросните стрелци са ловци, които са отивали на лов. Мястото, където бяхме ние, не попада в ловна територия и те нямат право да ловуват там, камо ли да стрелят по домашно куче, намиращо се на метри от собственика си, и то от прозореца на движеща се кола. И от други хора в селото съм чувала за безобразията, които си позволяват тези психопати, но сега се убедих, че наистина стрелят по всичко, което мърда.

В шок съм от случилото се, полицията реагира и документираха престъплението, а трупът на кучето е изпратен за аутопсия. Кучето Колин беше най-милото и гальовно същество, и изобщо не заслужаваше такава съдба, но идиотизма не прощава.

Надявам се виновниците да си понесат последствията, защото със същия успех можеха и мен да застрелят.

Автор: Кремена Радкова
(Автор: Кремена Радкова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    Браво на ловците!
    На горния етаж комшиите имат таман два помияра - държат ги на балкона си. Осмърдяха на кучешка пикоч апартаментите на хората - сълзи ти излизат от очите. Кучетата пикаят и серат в общата канална тръба за дъждовната вода - кошмарно е! Кучешката смрад се натаява в стаите - да ти се повръща. Още с влизането в коридора се носи кучешката миризма - отврат е! И тази кучешка гадост търпим всекидневно - сега е студено навън за проветряване. Били домашни любимци, ама никой не им чисти кучешките лайна. Трябва ни телефона на тези ловци, за да решат проблема със съседските два миризливи помияра - ще почерпим!
  • 3
    12
    10 стинки
    Ловците в общината стават проблемни. Ще трябва да се наказваме и после обратно в трети клас.
  • 5
    11
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Застреляй ловджия, спаси България!
  • 4
    10
    Де да знам до 8
    Чак психични проблеми едва ли имат, но със сигурност някакви свирепи комплекси. Имам съученик ловджия. Ама той на 58 продължава да си боядисва косата. Не бе, не е гей /или поне никога не се е демонстрирал като такъв/, но има нещо бъгаво в такива хора. Като искаш адреналин, нещо да демонстрираш смелост, сила и умения, излез срещу глигана с каквото ти излиза и той - зъби и копита. Всичко друго е къси чучурчета.
  • 8
    9
    ...
    Ловците са едни обикновени комплексари. В младостта са яли шамари от по-смелите, а сега са велики с оръжие срещу беззащитните животни. Жалка работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари