Засрамете се, хрантутници недни!

2
Здравният министър е пълен наглец, нещастници сме ние хронично болните хора, отсече адвокатът
Здравният министър е пълен наглец, нещастници сме ние хронично болните хора, отсече адвокатът Снимка: Личен архив

Здравният министър е пълен наглец, нещастници сме ние хронично болните хора, отсече адвокатът

Председателят на адвокатската колегия в Пловдив Стефан Левашки коментира в социалните мрежи темата с острия недостиг на животоспасяващи лекарства в аптеките. Юристът поиска оставката на здравния министър Асен Меджидиев, когото нарече "пълен наглец".

Публикуваме поста му без редакторска намеса:

"За съжаление страдам от няколко хронични и автоимунни заболявания, за които пия различни лекарства, къде по Здравна каса, къде сам си ги купувам. Днес поредното от тях е изчезнало в аптечната мрежа, та по този повод погледнах кой нещастник е министър на здравеопазването, оказа се някой си Асен Меджидиев. Всъщност, той не е нещастник, а пълен наглец, нещастници сме ние хронично болните хора, които откакто е на власт това служебно правителство на Гълъб Донев ни превърнаха в гугутки, които всеки месец да треперим дали ще успеем да си намерим животоспасяващите илячи или ще лягаме да умираме.

Това е геноцид спрямо една голяма група хора, на който края му не се вижда, незабавно този министър следва да си подаде оставката, защото това е проблем, който се задълбочава с всеки изминал ден и с който той е безпомощен да се справи. Хайде мен кучета ме яли, карам 58 година, но има малки дечица, млади хора. Засрамете се, хрантутници недни."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари