​Засилени проверки на полицията за превишена скорост в петък

0
Такава специализирана полицейска операция се провежда на територията на целия Европейски съюз
Такава специализирана полицейска операция се провежда на територията на целия Европейски съюз Снимка: МВР

Такава специализирана полицейска операция се провежда на територията на целия Европейски съюз

Полицейска операция започна в началото на седмицата, като действията са особено интензивни и става въпрос за контрол на скоростните режими. Действията ще продължат до края на седмицата, т.е до края на неделния ден, и се провеждат в рамките на специализирана полицейска операция не само на територията на България, но и на територията на целия Европейски съюз и всички страни-членки на европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL.

Това заяви Станислав Савов от МВР, цитиран от БГНЕС.

В рамките на петъчния ден ще се проведе 24-часов маратон за скорост. През целия ден ще има изключително засилени проверки за скорост”, добави Савов и подчерта, че полицейската операция се провежда на територията на целия ЕС.

По отношение на полицейските действия, които бяха проведени в почивните дни около Великден, Савов отбеляза, че полицейските екипи са проверили около 50 000 МПС и са съставени над 13 000 документа за водачи, които са нарушили правилата за движение по пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари