Защо служители на МВР в Русе излизат на протест

1
Той ще се проведе на 18 февруари от 18:00 часа пред сградата на Община Русе
Той ще се проведе на 18 февруари от 18:00 часа пред сградата на Община Русе Видео: Кис 13

Служителите в системата на МВР излизат на протести в цялата страна за достойни възнаграждения.

Основното им искане е в държавния бюджет да се заложат средства за 20% увеличение на основната заплата.

Освен това, те настояват и да се изготви анализ, въз основа на който да се извършат реформи в МВР, предава телевизия Кис 13.

Въпреки сериозното изоставане, доходите на служителите в системата на МВР остават същите в проектобюджета за тази година. Припомняме, че през октомври 2020, те излязоха на протест с искане за 30% ръст на заплатите си за работа на първа линия, но получиха само 15%. Затова сега настояват за 20% увеличение на основните възнаграждения.

Служителите в МВР не са доволни и от това, че в системата отново започвали реформи, но без да е изготвен функционален анализ.

Тъй като няма много време до окончателното приемане на държавния бюджет, служителите в системата на МВР нямат големи надежди, че ще бъдат направени промени свързани с техните искания през тази години.

Протестът на служителите в системата на МВР в ще се проведе на 18 февруари от 18:00 часа пред сградата на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Н.Ц.В.
    Какъв анализ на деиността на МВР искате бе Господа цивилни и униформени ! Резултатите ви са нулеви ! По добре искайте анализ на стоенето и привилегиите , които ползвате , че ако народът ви подгони ,никой не може ви помогна!
  • 6
    3
    русенец
    В Булгаристан има най-много служители на МВР на глава от населението и най-много прокурори. Няма нито ред нито правосъдие. Дали не е време да се намалят заплатите им? В крайна сметка ако те работят в производството и не си изпълняват задълженията ще им намалят заплатите, че даже ще ги освободят. Нашите хубавци обаче имат наглостта да искат по-високи заплати! И какво предлагат насреща? Че най-сетне ще си вършат работата ли?
  • 6
    2
    В.П.
    За толкова работа - толкова пари ! Който не иска -напуска , ама нали не може нищо и ,го мързи да гледа ,то задните му части ще хванат паяжина !
  • 3
    1
    Daaaaqa
    Сега хората да излязат и да ритат полицаите както те ритаха притестиращите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари