Защо шофьор, убил мъж с превишена скорост, продължава да е на свобода

2
Получената присъда е 4 години затвор
Получената присъда е 4 години затвор Видео: NOVA

Получената присъда е 4 години затвор

Две години след жестоката катастрофа, при която 28-годишният тогава Георги Костадинов е премазан от друг водач със скорост от 180 км/ч, при разрешени 90 км/ч, виновникът за инцидента все още не е получил наказание. Това разказа пред NOVA майката на загиналия Славка Костадинова, която се включи в протеста в Бургас срещу опасните шофьори.

На първа инстанция мъжът, предизвикал катастрофата получил присъда от 4 години, но все още е на свобода, тъй като вече 6-ти месец семейството на Георги чака Апелативния съд в Бургас да насрочи дата на заседанието си.

Убиецът на сина ми е на свобода. Той бе осъден на 4 години затвор. Не смята, че един човешки живот би могъл да бъде заменен за толкова време. Никога няма да се съглася с присъдата”, казва майката на Георги.

Виновникът все още шофира. Ние го видяхме зад съда след едно от заседанията. Той се качи в колата си и потегли демонстративно. Надявам се наказанията за такава скорост да бъде по-голяма. Тези 4 години са неадекватно наказание за такова убийство”, добавя Славка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари