Защо "камикадзе" от Пловдив се вряза с колата си в КАТ?

1
Инцидентът стана преди повече от година
Инцидентът стана преди повече от година Видео: NOVA

Инцидентът стана преди повече от година

Александър Паталенски е човекът, който се вряза с колата си в пловдивския КАТ с положителна проба за амфетамин и без книжка. Тогава той беше зрелищно арестуван. Оказа се, че е рецидивист на пътя с над 100 нарушения зад волана, предава NOVA.

От полицията преди повече от година, когато се случи инцидентът, обявиха, че е имало риск десетки в чакалнята за регистрации да бъдат пометени, защото мъжът нахлул с висока скорост в помещението. Полицаите допълниха, че за първи път в историята им дрогиран водач с отнета книжка и изтърпяващ наказание за шофиране в нетрезво състояние е успял да регистрира автомобила си. Прокурорите определиха случая като фрапантен.

След този случай Александър Паталенски отиде в затвора. Но кой е той и защо действа като камикадзе? В „Ничия земя” той направи ексклузивни самопризнания. Версията му обаче не съвпада с тази на полицията, а в историята има и любов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Фффффф
    Излиза и говори в ефир!@!!@Той за какъв се мисли този камикадзе!!Престъпник!Нямал спомени!!!!Ако му хвърлят един хубав бой ще се сети!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари