Зареждането на телефони от електрически табла става все по-популярно в Русе

5
Налага се Общината да търси трайно решение
Налага се Общината да търси трайно решение Видео: Русе Медиа

Тази сутрин центърът е осъмнал с две такива табла

Продължават посегателствата и нерегламентираното отваряне на общински ел.табла в Градската градина в Русе. Тази сутрин центърът е осъмнал с две такива табла, предава Русе Медиа. Едното е непосредствено пред хотел „Дунав“, а другото - в пространството между операта и сухия шадраван.

Подобен проблем имаше преди време с ел.табло до пейките и шадравана пред общината. Общинските служители постоянно го затваряха, но впоследствие отново бе намирано отворено. Опитът да се реши проблемът с връзване на вратичката със свински опашки не се оказа успешен и накрая то бе затворено трайно с катинар.

При новите две ел. табла, които са били отворени, редовно са били засичани двама мъже на около 30-35 години. Виждали са ги рано сутрин да да зареждат там мобилните си телефони. Към момента ел. таблата вече са обезопасени и затворени, като ще се търси трайно решение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    Минувач
    Те комуналните инвалиди много обичат да обезопасяват с тел, тиксо, свински опашки и парчета пвц тръба. Турете свестни капаци и ключалки бе, мързелива пасмина такава.
  • 11
    9
    Как ли
    не са се сетили да варят компоти
  • 7
    8
    1234
    Ще се вземат необходимите мерки след като сериозно пострада или загине човек. Смятам, че примери в това отношение е излишно да давам ...
  • 13
    7
    от село
    Ще стане непопулярно, когато намерим някой залепнал.
  • 8
    6
    Nerez
    Абе да сложат по таблата по няколко USB букси не се сещат. направо го закривайте това Русе! общинарите и без това на там ни тласкате
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари