Заради мораториума ВиК - Русе ще има пари само за заплати и ток

0
Всички разчети, които са правени в новия бизнес план на ВиК дружеството за намаляване на загубите и подобряване на качеството на услугата няма да бъдат изпълнени за времето на действие на мораториума
Всички разчети, които са правени в новия бизнес план на ВиК дружеството за намаляване на загубите и подобряване на качеството на услугата няма да бъдат изпълнени за времето на действие на мораториума Видео: КИС 13

Заради мораториума на цената на водата, приходите на ВиК – Русе ще стигат само за работни заплати, осигуровки и електроенергия

Това коментира пред  КИС 13 управителят на дружеството инж. Сава Савов. По думите му временното замразяване на цените на ВиК услугите ще се отрази най-много на инвестициите със собствени средства.

Всички разчети, които са правени в новия бизнес план на ВиК дружеството за намаляване на загубите и подобряване на качеството на услугата няма да бъдат изпълнени за времето на действие на мораториума.

Замразяването на цените на ВиК услугите се очаква да засегне и плащанията по големия воден проект на Русе, обясни още инж. Савов.

Очаква се след края на мораториума, КЕВР да вземе решение за новите цени на ВиК услугите. Припомняме, че мораториумът на цените на тока, парното и водата е в сила до 31 март.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Н.Ц.В.
    Савата е несменяем ! А той може само толкова ! Въобще в Русе простотията е масово явление !
  • 8
    2
    Петрова
    Тези крадливи изроди при минусови температури парното на макс а прозорците им отворени.🤬🤬🤬🪓🪓🪓и после ревът изроди.няма откъде да крадът и ревът.шефа е милионер трябва да се разследва изроди
  • 11
    1
    Гном с микрофон
    Колко е заплатата на шефа на ВиК ? Колко са загубите от течове? Пенчо как контролира фирмата нали общината е съдружник ? За какво русенци му плащат 3900 заплата 600 клас и над 50 бона представителни?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари