Асен Василев: Не подценявам вота на недоверие

1
По думите на Василев, докато нещо не е факт, нищо не е сигурно
По думите на Василев, докато нещо не е факт, нищо не е сигурно Снимка: Facebook

По думите на Василев, докато нещо не е факт, нищо не е сигурно

По време на дебатите по вота на недоверие в парламента министърът на финансите Асен Василев каза, че не подценява вота, тъй като, по думите му, докато нещо не е факт, нищо не е сигурно.

Василев защити работата на правителството, като изтъкна, че то е дало ясна перспектива в каква посока трябва да се движи България и е започнало да прави трудни реформи, отлагани с десетилетия. Министърът на финансите акцентира и на законодателната дейност, свързана с Плана за възстановяване и устойчивост.

"Тези 66 мерки, които бяха заложени с второто плащане, които бяха изпълнени, всъщност придвижиха цели сектори на икономиката напред. Сектори, в които знаем, че има проблеми, които бяха замитани под килима. Започна да се придвижва напред и съдебната реформа. И не на последно място, защото зададохме ясна посока на България към Европа", коментира той, цитиран от БНР.

Асен Василев опроверга твърдения, че няма средства в бюджета до края на годината.

Министърът на финансите заяви, че за последната година спестяванията на домакинствата са се увеличили със 7 милиарда лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ...
    Хомосексуалистът е психично болно животно, крайно отмъстително, разнасящо най-страшните и мъчително болести на света но и лекува само една, хемороида. Това животно никога не трябва да се допуска до високи и изобщо всякакви държавни назначения, защото неговата сбъркана похот неминуемо ще влияе на всички важни решения, които педерастът трябва да вземе в полза на цялото общество. Педерастът да си отваря частна фирма, да се обгражда с други педерасти в нея и да се мешат, както им хрумне. Затова педерастът няма място в държавното управление. Изцъкленото животно на снимката е живо олицетворение. Излигавили са го в ресторант, отприщва война срещу тях . Извежда си личната вендета на държавно ниво, използва държавен ресур за да отмъщава. Това е педерастът и за това е непригоден. Вън на педерастите от държавния апарат !!!
  • 7
    1
    Даммммм,
    Ако не сте виждали женски педераззз....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари