Заради донорска ситуация медици от София бяха транспортирани със "Спартан" до Варна

0
Самолетът е излетял тази сутрин от авиобаза "Враждебна" в София
Самолетът е излетял тази сутрин от авиобаза "Враждебна" в София Снимка: Министерство на отбраната

Самолетът е излетял тази сутрин от авиобаза "Враждебна" в София

Екипаж от 16-а авиобаза "Враждебна" излетя с транспортен самолетСпартан“ от летище София за летище Варна с цел осигуряване на въздушен транспорт на медицински екип при създадена донорска ситуация. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Самолетът е излетял тази сутрин, минути преди 7:00 часа, с петчленен екип от медицински специалисти на УМБАЛ „Александровска“.

Екипажът с командир капитан Николай Георгиев изпълни успешно задачата и в 17:55 часа самолетът кацна обратно на летище София.

Вчера десетдневно бебе, нуждаещо се от спешна медицинска помощ, беше транспортирано със самолетСпартан“ от летище Варна до летище София, съобщиха тогава от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари