Започна музикалният фестивал Коачела

0
През тази година на сцената на фестивала ще се изявят и множество латиноизпълнители
През тази година на сцената на фестивала ще се изявят и множество латиноизпълнители

През тази година на сцената на фестивала ще се изявят и множество латиноизпълнители

Фестивалът Коачела започна носталгично с хитове на "Блонди".

Освен тях в първия ден от провеждането на феста се появи и пънк поп групата "Блинк-182", която беше прекратила концертната си дейност за около 10 години, съобщи АФП, цитирана от БТА.

Изданието на фестивала за 2023 г., което се провежда в пустинята и традиционно открива летните музикални празници, ще представи още Бед Бъни, кейпоп групата "Блекпинк", Франк Оушън.

"Блонди" изпълниха хитовете си "Heart of Glass" и "Call Ме".

През тази година на сцената на фестивала ще се изявят и множество латиноизпълнители, сред които рапърът Еладио Карион, аржентинската група "Лос Фабюлосос Кадилакс" и певицата Кали Учис.

Според Сидърбу Саеджи, професор по корейски и далекоизточни изследвания, американската музикална индустрия не е сред най-смелите, а програмата на фестивала, включваща артисти от цял свят, остава "плаха". "Тези, които взимат решения, предпочитат да следват вкусовете на публиката, вместо да поемат риска да бъдат креативни и иновативни", допълни тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари