Мария: Най-голямата ми грешка беше да се откажа от музиката

1
Фолк звездата е трябвало да избира между сцената и мъжа до себе си
Фолк звездата е трябвало да избира между сцената и мъжа до себе си Видео: NOVA

Фолк звездата е трябвало да избира между сцената и мъжа до себе си

Певицата говори за любовта, майчинството, грешките и защо се отказа от музикалната си кариера преди 2 години.

Оттеглянето ми от музикалната сцена беше най-голямата ми грешка. Не бих искала да звучи като оправдание. Отчитам го като слабохарактерност. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя отново. Понякога има неща които вършим не само със собствената си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си, изпатих си от себе си. Нямам нищо против да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който дойде при теб и ти каже че трябва да направиш избори, за да бъде с теб, няма място в живота ти”, сподели Мария, цитирана от NOVA.

Мъжете са колкото сладки, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една успяла жена, много се окриляват. Един самоуверен успял мъж не предлага избори, а само щастие”, поясни тя.

Тя коментира и завръщането си в музикалните среди и новата ѝ песен.

С тази песен им казвам „Аз се завърнах при вас. Здравейте, аз съм вашата Мария, спомняте ли си за мен”, обясни певицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари