Заловиха 3500 грама марихуана в русенско

1
Служителите на ОДМВР - Русе удариха "пълна къща" / снимката е илюстративна /
Служителите на ОДМВР - Русе удариха "пълна къща" / снимката е илюстративна /

В хода на провежданата от ОДМВР - Русе специализирана полицейска операция по линия противодействие разпространението на наркотици, реализирана съгласувано с Окръжна прокуратура – Русе, в петък на територията на град Бяла е задържан още един мъж.

При действията на служителите на реда е установено лицето М.В. на 29 г. от гр. Бяла, който е държал наркотични вещества в имот, намиращ се в землището на с. Пет кладенци.

При претърсване във въпросния имот са намерени и иззети общо 3500 грама суха тревна маса, реагираща на марихуана; електронна везна; две ловни карабини с оптика; бойни патрони; монети и керамики, представляващи културно-исторически ценности; металотърсачи. По време на последвало претърсване в дома му в гр. Бяла са намерени и иззети – още наркотици (марихуана и амфетамин); сума от 30 000 лева; монети, представляваши културно-исторически ценности и преносим компютър.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа, след което от прокуратурата му е постановено задържане за 72 часа. По случая е започнало разследване като е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари