Арестуваха двама души при полицейска акция в района на ДЗС

0
Акцията е по линия "разпространение на наркотични вещества"
Акцията е по линия "разпространение на наркотични вещества"

Акцията е по линия "разпространение на наркотични вещества"

На 3 декември 2023 г. от служителите на Областна дирекция на МВР - Русе на територията на гр. Русе е проведена специализирана полицейска операция по линия „разпространение на наркотични вещества” , реализирана под надзора на Окръжна прокуратура - гр. Русе.

В хода ѝ на главен път Русе - Варна, в района на ДЗС, служителите на реда са спрели лек автомобил „БМВ” с русенска регистрация. В колата са пътували двама мъже от Русе на 34 и 25 г. Малко преди задържането им 25-годишният е изхвърлил от колата полиетиленов плик с около 100 грама метамфетамин. Впоследствие пликът с наркотичните вещества е установен на около 40 метра от автомобила и иззет по надлежния ред.

При обиските в 35-годишния е намерено топче със суха тревна маса, реагираща положително за марихуана. На място е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354а, ал.1 от НК, което се наблюдава от Окръжна прокуратура - гр. Русе.

Двамата мъже са задържани по ЗМВР за срок до 24 часа. Работата по разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    5
    ГАЦО
    Там е селскостопанското училище и отглеждат коноп както в Бръшлян но татуираните и брадясали полицай са к--и лейки
  • 7
    4
    Дребните риби
    ги хващат и в повечето случаи те са нелегална конкуренция на тия наркодилъри които са под защитата на местното районно МВР!
  • 10
    3
    До 2
    Дали са знаяли преди провеждането на операцията, какво количество ще намерят....
  • 15
    2
    daskal
    Добре, похвално, борим се с престъпността, но... За залавянето на топче марихуана и 100-ина грама метамфетамин затвориха централния път! Това ли са наркотарторите в Русе?
  • 38
    1
    Дражева
    Никаква , ама никаква милост не трябва да има към тази измет, тровеща подрастващите и младите хора. Нека бъдем пример за подражание в това направление. Всички имаме деца , нека ги опазим от този бич. Нека се работи и нагоре по веригата!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари