Заловен пиян на работа полицай отново се прояви

0
Стоян Лазаров е предизвикал катастрофа в нетрезво състояние, за щастие само с материални щети /снимката е илюстративна/
Стоян Лазаров е предизвикал катастрофа в нетрезво състояние, за щастие само с материални щети /снимката е илюстративна/

Стоян Лазаров е предизвикал катастрофа в нетрезво състояние

Полицаят от управлението в Банско, заловен пиян на работа, преди около седмица, отново се прояви. Този път Лазаров в извън работно време предизвика катастрофа с материални щети в Гоце Делчев, съобщи Struma.com.

Колегите му, дошли да обслужат произшествието, направили тест с дрегер и установили, че Стоян Лазаров отново е пиян.

За щастие при катастрофата няма пострадали. Единственият, който би трябвало да пострада е полицаят, който е обект на дисциплинарно производство и най-вероятно ще бъде уволнен.

Припомняме, че на 22 януари Стоян Лазаров бе разобличен от колегите си в полицията в Банско, че се явил на работа след употреба на алкохол, а трябвало да се качи в патрулен автомобил. Това се случи в разгара на световната купа по сноуборд, във време, в което в Банско бе пълно с туристи. Незабавно униформеният бе свален от наряд и тестван за алкохол, пробата му бе положителна. Опитал се да преметне колегите си, че е от лекарства, които взима, но номерът не минал. 5 дни по-късно той отново се прояви. Стоян Лазаров е от Хаджидимово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари