Закопчаха двама бракониери за улов на риба с ток в река Дунав

4

Закопчаха двама мъже за незаконен лов на риба с ток

На 08.07.2022г. е проведена специализирана полицейска акция от служители на сектор "Специални тактически действия" при ОДМВР Плевен и служители на ИАРА - Плевен. В хода на операцията в р. Дунав, в близост до гр. Никопол, са задържани две лица извършващи незаконен риболов с уред за електрически ток. Те са задържани за срок от 24 часа, съобщиха от ИАРА.

Образувано е досъдебно производство по чл. 238, ал. 2, т. 1 от Наказателния кодекс. Иззети са 2 бр. уреда за електроулов, ел. проводници, два броя кепа, моторна лодка с мотор и акумулатор. Върнати във водата са 2 бр. риба от вида шаран. Продължава работа разследващ полицай.

Едното от лицата е системен нарушител по ЗРА. Има съставени 13бр. АУАН. През месец декември 2021г. отново бе задържан за същото престъпление, със същата моторна лодка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари