Зайчето ми се е скрило като полицай на магистрала

0
Къци Вапцаров се шегува със служителите на КАТ
Къци Вапцаров се шегува със служителите на КАТ

Известният телевизионен водещ и продуцент Къци Вапцаров разсмя приятелите си във Фейсбук с шега за пътните полицаи, която едва ли ще се хареса на служителите на КАТ.

Той публикува снимка на керамична декоративна фигура скътана във високи треви и написа: "Зайчето ми се е скрило в трева като полицай на магистрала."

Къци днес явно е настроение за шеги, защото след това пусна и друг пост в социалната мрежа, този път представяйки се за кандидат за кмет на София. Като такъв той реши да сподели щедрите си обещания към столичани:

"Ако гласувате аз мен за кмет на София, ще я съборя цялата (почти) и ще я построя наново ... центърът ще бъде като чентро сторико в Рома,... ще има широки булеварди, с по 6 платна, от ЦУМ, до Елин Пелин, Княжено, Банкя и Горна Баня и обратно, сградите ще са в един стил, според различните квартали, ще има свободни места за паркиране, големите молове и супермаркети, ще са фокусирани в един общ район, а в централната част ще има повече арт градинки, с художници, музиканти и открити сцени. Ще има безплатен автобусен транспорт до всяко училище. и така..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари