Загиналата край Сунгурларе жена е била бременна

4
Майката на три деца се е прибирала, за да съобщи на близките си щастливата новина
Майката на три деца се е прибирала, за да съобщи на близките си щастливата новина Снимка: Флагман

Майката на три деца се е прибирала, за да съобщи на близките си щастливата новина

26-годишната Красимира Стоянова от село Везенково е загиналата жена при тежката катастрофа край Сунгурларе. Младата жена е била бременна в третия месец, съобщи Флагман.бг.

Припомняме, че тежкият инцидент стана вчера следобед край Сунгурларе. На изхода на града в посока Черница 21-годишният водач на Тойота Ярис, със сливенска регистрация, не спрял на знак „СТОП“ и е ударен странично от правомерно движещия се лек автомобил Пежо Бийбър с турска регистрация. При зверския сблъсък са ранени трима души от Тойота-та, сред които и Красимира. Тя е починала в линейката на път за болницата.

Красимира от години живеела в Германия. Преместила се там, за да търси прехрана за трите си деца. Съвсем скоро се е прибрала в България, за да се види с роднини, разказаха съседи на младата жена.

Тя от няколко години живее и работи в Германия, но и често си идва тук. Не забравя родното си място. Сега се е прибрала, за да каже на близките си, че чака още едно дете. За съжаление дори не е имала възможност да съобщи щастливата новина. Отиде си без време, остави и три деца сирачета“, ридаят приятелки на Красимира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари