Задава се буря

7
Този, който ще предизвика войната, няма да участва лично в нея
Този, който ще предизвика войната, няма да участва лично в нея

Този, който ще предизвика войната, няма да участва лично в нея

"Светът не е спокоен, а се задава буря — вятър и дъжд. При приближаването на бурята лястовиците стават неспокойни — пърхането на крилата им обаче не може да попречи на идването на бурята." - Мао Дзъдун

Авиокомпании една след друга се отказват или в скоро време ще се откажат да летят до, през и над Украйна.

Застрахователни компании една след друга се отказват или в скоро време ще се откажат да изплащат застраховки за полети до, през и над Украйна.

Задава се буря.

А този, който я предизвиква, седи в многомилионния си дворец и реди агресивния си пасианс.

Както каза мой приятел от Русия: Този, който ще предизвика войната, няма да участва лично в нея. Ние, обикновените хора ще се бием и ще гинем заради него.

От няколко различни града на Русия мои приятели ми пишат едно и също – във военкоматите (военните окръжия) викат призывников, т.е. тези, които могат да бъдат призовани в армията. Засега ги питат дали са съгласни да ги военизират. И твърдо им казват, че в март ще се обадят пак и този път няма да е доброволно.

Доброзорно ще е.

Защо ли!?!?

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Природно равновесие
    В Света трябва да има баланс, а затова са нужни най-малко две еднакво силни държави. Има ли само една доминираща сила в Света, тогава тя ще пороби всички останали страни.
  • -1
    8
    Искам
    Вернолие че сина на байдан изнася гас от Украйна за незнам ......
  • 15
    7
    Мхм
    При война с Русия ще избесим коцето костадинов оная мърла иленъ гунчива и цялото възраждане отива в Белене.
  • 0
    6
    До тъпака под мен
    И да искаш няма какво да му налапаш! Гнусните хибридни рашистки окупатори на Крим ги е страх, за това изпращат необозначени их-там-нети! България и българите ВИНАГИ ще се БОРЯТ, за да не са под вмирисания ботуш на азиятските ушанки! ФАКТ!!!
  • -13
    5
    Ужс
    Не ви ли е срам бе, какви българи сте, какви патриоти? Как не ви е срам такива цинизми по адрес на братския руски народ? Аз само като видя някой руснак и ми идва да му налапам патката и да я осмуча, това е истинска братска любов и дружба между славянските православни народи!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари