Задържаха телефонен измамник в Русе

4
23-годишният мъж е взел 10 000 лева от жена от Кюстендил
23-годишният мъж е взел 10 000 лева от жена от Кюстендил

23-годишният мъж е взел 10 000 лева от жена от Кюстендил

77-годишна жена от Кюстендил е станала жертва на телефонна измама.

Извършителят на деянието е установен и задържан, съобщиха от ОДМВР - Кюстендил.

Жертвата е получила обаждане по домашния си телефон от мъж, който се представил за полицай. За да помогне на полицията, трябвало да остави всичките си налични пари в торбичка и да закачи торбичката на входната дворна врата. Спазила указанията, малко по-късно видяла през прозореца, че непознат мъж отнася торбичката. Едва тогава се събудили подозренията ѝ , че е измамена. Обадила се в полицията.

Служителите са предприели незабавни оперативно - издирвателни действия. 23-годишният мъж, който е взел торбичката с 10 000 лева, е задържан в Русе.

По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    В Чародейка е рай
    За служителите на реда, зимен сън и приказки за лека нощ!
  • 2
    5
    Коня ойде у ряката
    Задържаният е само муле, тарторите са на друго място. Тези които трябва, го знаят, но нищо не правят нещо да се промени. Ден да мине, друг да дойде...Заплатата си върви, стажът! Пенсията наближава...Карай да върви! България.
  • 6
    4
    Димитър
    В 302 блок в Чародейка има наркобърлога! Само компетентните органи ли не знаят за нея? Имаме малки деца, юноши , а пред блока денонощно сноват наркомани от целия град! Какво трябва да стане за да прекратите това безобразие ?
  • 8
    3
    Илия Костов
    РУМЪНСКИ ЦИГАНОРИ
  • 7
    2
    Първолета Митева
    Докато има прости и глупави българи ще има и богати и заможни ЦИГЬНИ БУРГУДЖИИТЕ КАЛДАРАШИТЕ КОПАНАРИТЕ И КОНЕКРАДЦИТЕ даси ги прибира РУМЪНИЯ обратно Тези Румнски мангасари са най -големите измамници и мошенници измежду ЦИГАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА. Тези мянгяли владеят прекрасно българския циганския и румънския език и си сътрудничат прекрасно с румънските престъпни групи от север Дунава. Тази жена е дала този път 10 000 лева следващият път да даде 100 000 лева .После защо Белите Цигани били богати и заможни!!!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари