Задържаха мъж за трафик на 350 килограма хероин в Сидни

1
Това е една от най-големите операции за трафик на хероин в съвременната история на Австралия
Това е една от най-големите операции за трафик на хероин в съвременната история на Австралия Снимка: Агенция Митници, архив

Това е една от най-големите операции за трафик на хероин в съвременната история на Австралия

Полицията в Сидни арестува мъж, който е заподозрян в организирането на една от най-големите операции за трафик на хероин в съвременната история на Австралия, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Той е бил задържан на летището, след като е пристигнал от Турция.

През последните три години мъжът е пребивавал в редица страни, съобщава австралийската федерална полиция, като допълва, че през декември 2020 г. е бил в Тайланд, откъдето е организирал пренасянето на 347,9 килограма хероин до Сидни.

Заподозреният е имал "широки връзки" с международни престъпни групи и е бил арестуван за първи път през януари от турските власти.

Срещу него са повдигнати обвинения за пренос на големи количества наркотици и ако бъде признат за виновен, може да получи доживотен затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари