Задържаха мъж със забранени предмети при визитата на папата

0
Нарушителят е отведен в столично районно управление
Нарушителят е отведен в столично районно управление

58-годишен мъж е задържан със забранени предмети по време на масовите мероприятия във връзка с посещението на папа Франциск в София, съобщиха от МВР.

Мъжът е забелязан от служители на реда на един от централните булеварди със забранени предмети и е отведен в столично районно управление.

Няма допуснати нарушения на обществения ред по време на мероприятията във връзка с посещението на папа Франциск в София.

Предвидените събития от посещението продължават по програма. Призивът към гражданите, които искат да присъстват на публичните прояви, е да се отправят местата, на които те ще се състоят колкото се може по-рано, контролните пунктове имат готовност за проверки 3 часа по-рано от планираното начало на проявите.

Изискванията са да не се носят обемисти багажи, което би отнело повече време при осъществяването на проверките. Няма да се допускат хора в явно нетрезво състояние и такива носещи огнестрелно и хладно оръжие.

За времето на провеждането на мероприятията няма да се допуска използването на дронове, за да не се застрашава животът и здравето на присъстващите, припомниха от МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари