Задържаха двама мъже с метамфетамин и марихуана в Русе

0
Акция на служители на МВР - Русе срещу разпространението на наркотици
Акция на служители на МВР - Русе срещу разпространението на наркотици

Акция на служители на МВР - Русе срещу разпространението на наркотици

На 4 април 2024 г. служители от сектор "Криминална полиция" при Второ РУ - Русе получили оперативна информация за лице, на 39 години от град Русе. Според информацията, лицето разпространявало метамфетамин от входа на апартамента, в който живее. Около 11:00 часа от полицейските служители е установено лице, на 37 години от гр. Русе, в близост до жилищния блок, в който живее Е.Х. В хода на проверката П.С. извадил 1 брой свитък от станиол, съдържащ кристално вещество с тегло около 1,5 грама. Същият заявил, че наркотичното вещество го е закупил от Е.Х. В 11:10 часа е установен Е.Х. да излиза от входа на жилищния блок. В резултат от извършените процесуално-следствени действия в жилището му е открит свитък от станиол с кристално вещество и прибори за разтегляне и разфасоване. Лицата Е.Х. и П.С. са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство..

На 4 април 2024 г. служители на сектор "Криминална полиция" при Второ РУ - Русе извършили личен обиск на лице, на 37 години от гр. Русе. При него била открита торбичка фолио, съдържаща бяло кристалообразно вещество, за което той заявил, че е 1,5 грама метамфетамин. По случая е образувано бързо производство.

Същия ден, около 09:30 часа, в жилищен блок на улица "Доростол" в гр. Русе, полицейски служители от Второ РУ - Русе проверили лице, на 31 години от гр. Русе. От него се усещала силна миризма на марихуана. Мъжът извадил от джоба на анцуга си суха тревна маса, свита на цигара, за която заявил, че е марихуана, както и топче, обвито в найлон, за което казал, че е метамфетамин. По случая е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Трубадур
    Ам Ивайло Пифа кога?
  • 4
    1
    Както и да е
    Важното е да не пипат Сярата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари