Забраниха на русенска проститутка да излиза от дома си по тъмно

0
Макар и в напреднала бременност, жрицата не се отказала от занаята
Макар и в напреднала бременност, жрицата не се отказала от занаята

Съд забрани на русенска жрица да напуска без разрешение жилището си през нощта, за да не скита по улиците и да предлага на мъжете сексуални услуги.

Жената многократно била предупреждавана от полицаи, които й съставили пет акта за установяване на нарушение, но щом видела гърба на униформените, отново се връщала да проституира. Напредналата бременност не представлявала за нея пречка да предлага тялото си на международния булевардБългария“ в Русе, по който минава целият трафик към Дунав мост.

Освен че прекарвала нощите на булеварда, жрицата търсела клиенти и чрез интернет. Тя публикувала мобилния си телефон в сайта „Адам и Ева“ и обслужвала по евтини хотели мераклии за женски ласки. Срещу нея в полицията била пусната жалба от мъж, който се оплакал, че си платил предварително 160 лева, но не бил обслужен. Докато се къпел в банята на хотела, бременната проститутка изчезнала с парите.

Петте акта били връчени на жрицата само в рамките на четири месеца, но тя не си взела поука и продължила с дейността си. За да преосмисли досегашния си живот, Русенският районен съд й забрани да излиза от жилището си от 22:00 часа до 6:00 часа в продължение на една година. Освен това три години тя трябва да се среща периодично с пробационен служител.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари