Глобиха с 10 000 лева русенска проститутка

1
Русенска проститутка ще трябва да плати 10 000 лв. глоба...
Русенска проститутка ще трябва да плати 10 000 лв. глоба...

Русенска проститутка ще трябва да плати 10 000 лв. глоба заради лъжлив сигнал на тел. 112, че е изнасилена.

Елена Д. е длъжна да намери парите, за да не се срещне с НАП или частен съдебен изпълнител. Районният съд в крайдунавския град вече потвърди съставеното й наказателно постановление от полицията, което секструженичката обжалва.

Платената любовчийка се вбесила, че неплатежоспособен клиент я разкарал напразно на адрес. Тя не го обслужила, но решила да го накисне за изнасилване. Жената набрала тел. 112, като дори поискала от оператора да викне полиция. Сигнала потвърдила и нейна колежка, която я чакала на стълбището в блока.

Пристигналите полицаи не открили следи от изнасилване и издирили лъжкинята по джиесема. Тя им обяснила, че всичко е наред и дори им се извинила за безпокойството. Служителите на реда обаче я санкционирали заради фалшивия сигнал за викане на помощ, който закон се наказва минимум с 10 000 лв.

Според справката по делото познайницата им била привиквана многократно във второ РУП заради предлаганите полови услуги на бул. "България".

На разпитите тя признала, че заедно с нейна колежка решили да избегнат актовете и глобите с обслужване на мераклии по домовете. Двете "магистралки" пуснали обяви в Интернет и започнали да зарибяват клиенти. За да не ги пребият, сексжриците се пазели взаимно по схема. Ако повиканата жена не излезела в точно определения час след сеанса, другата отивала да я търси на адреса.

Проститутките по входно-изходните магистрали на Русе се разбягаха след въведената пракитка от Районния да ги глобява по 1000-1500 лв. за нетрудови доходи. Сред санкционираните вече има и двама травестити.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари