Явор Божанков си татуира черна овца

2
Депутатът бе изключен от БСП заради негово изказване
Депутатът бе изключен от БСП заради негово изказване Снимка: Фейсбук

Депутатът бе изключен от БСП заради негово изказване

Явор Божанков си татуира черна овца.

За това научаваме от снимки, които изключеният от БСП депутат публикува във Facebook.

Божанков бе изключен от партията вчера заради негово изказване и гласуване за предоставяне на военно-техническа помощ за Украйна, въпреки решението на Националния съвет на БСП и Общото събрание на парламентарната група да се гласува „против“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    сащ са сатанисти
    За мнозина българи отдавна се знае, че яворчо е мека джендер китка! зарк0ф е учил в сорбоната и е пропит с хомосексуални безценности! Затова яворчо и зарк0ф подкрепят като луди хомосексуализма и лъгъбътизма, но това е болест и трябва да се лекува, а не да се пропагандира!
  • 5
    3
    Пó щеше да му отива
    Татуировка на мек, увиснал, черен, негърски хуй връз челото, и две свиснали мъди върху клепачите!
  • 2
    2
    От евроджендърче недоклатено,...
    Жалкото е, че свърши пъкленото си дело и отказа много от БСП, включая и мен! Обаче, евалла на К. Нинова - би ти шута "немедленно"! И тази постъпка, заедно с поредния отказ от гласуването на Човеконенавистническата "Истанбулска нещо си", ме замисля, дали отново да не гласувам за БСП! А, миличък яворчо, идиот си бил, идиот си оставяш! По-добре да беше си татуирал един "Негър", опа, пардон, "афро-незнам какво си", с надървен йух, че да изпиташ душевен оргазъм! Пфу, евроджендърче недоклатено! Но това скоро ще се поправи! Анадънму!
  • -3
    1
    Бай Чеп
    Новина номер 1 във всички васални медии! Джендърко Божанко ходил в САЩ, получил прозрение, проминил си мирогледа и затова, че е неразбран и отхвърлен си татуирал черна овца! PR - смешници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари