Xiaomi представи футуристичния смартфон Mi Mix Alpha

0

Xiaomi представи футуристичния смартфон Mi Mix Alpha, почти цялата повърхност на който е екран.

Устройството е оборудвано с дисплей, който който обвива телефона от всички страни. Само на гърба на устройството има вертикална ивица с площ около 20% от цялата площ на мобилното устройство, в която са вградени няколко оптични модула. Интересното е, че предна камера няма – задната страна по принцип същи е дисплей и показва всичко, което попада в ъгъл на виждане на тройната камера, пише Kaldata.com.

Главният оптичен сензор на тройната камера е с резолюция 108 МР (12032×9024 пиксела). Резолюцията на втория фотосензор е 20 МР с оптика за макроснимки от разстояние до 1,2 см. Третият оптичен сензор е с резолюция 12 МР и телефото оптика с двукратно оптично увеличение без загуби и хибридна система за автоматично фокусиране.

Смартфонът Mi Mix Alpha се базира на новата система върху чипа Qualcomm Snapdragon 855 Plus с повишена тактова честота. Налични са 12 GB оперативна памет и 512 GB флаш диск. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4050 mAh. Поддържа се технология за бързо зареждане с мощност 40 W. Говорителят за разговори е поставен под екрана.

Продажбите на футуристичния смартфон Xiaomi Mi Mix Alpha са обявени за месец декември тази година. Цената на мобилното устройство е 19 999 юана или приблизително $2810 по днешния валутен курс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари