Wizz Air пуска нова линия от София до Атина

1
Местата по маршрута са вече в продажба на цени от 9,99 EUR
Местата по маршрута са вече в продажба на цени от 9,99 EUR

Wizz Air обяви нов маршрут от България.

С ежедневни полети, стартиращи на 25 март 2018 г., най-новата линия на нискотарифната авиокомпания ще свърже София със столицата на Гърция, Атина

Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение WIZZ на цени от 9,99 EUR/19,99 лв. за еднопосочен билет с включени данъци и такси, което включва безплатен ръчен багаж с максимални размери до 55x40x23 см.

След неотдавнашното добавяне на маршрутите Ница, Лисабон и Малага към софийската си мрежа, Атина вече е четвъртата поред дестинация, с която Wizz Air ще свърже българската столица от март 2018 г. чрез нискотарифни полети.

Първият полет на Wizz Air от София излетя през септември 2005 г. От тогава насам авиокомпанията се утвърди като пазарен лидер в страната и е превозила над 10 милиона пътници от и до трите български летища: София, Варна и Бургас, като непрекъснато разширява дейността си.

Днес Wizz Air има осем самолета в България, седем в София и един на летище Варна, и екипаж от 300 служители, ориентирани към клиента. През първите девет месеца на 2017 г. над 1,8 милиона пътници са пътували с Wizz Air от и до България, което е с 41% повече в сравнение със същия период на миналата година. С обширната си мрежа през 2017 г. авиокомпанията подкрепя индиректно повече от 1300** работни места в свързаните с нея индустрии. 

След анонсирането на най-новия си маршрут до Атина, Wizz Air вече предлага 42 дестинации от трите български летища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари