Второкласници от ОУ "Братя Миладинови" поздравиха екипа на РУО - Русе

1
Учениците пяха песнички, рецитираха стихотворения и раздадоха картички
Учениците пяха песнички, рецитираха стихотворения и раздадоха картички Снимка: Facebook

Учениците пяха песнички, рецитираха стихотворения и раздадоха картички

В последната седмица преди настъпване на коледните и новогодишни празници наши ученици от IIA и IIБ заедно със своите класни ръководители г-жа Полина Денчева-Лукова и г-жа Екатерина Миланова, както и г-жа Николинка Петрова - учител по изобразително изкуство, технологии и предприемачество, поздравиха д-р Росица Георгиева и нейните колеги от РУО - Русе. Учениците пяха песнички и рецитираха стихотворения. Приятна изненада за д-р Георгиева бе уникалната ръчно изработена картичка от г-жа Петрова, с която тя я поздрави от името на колектива на ОУ „Братя Миладинови“.

Второкласниците раздадоха на всички служители на РУО - Русе ръчно изработени картички от тях и техните учителки. Те пожелаха на всички да са здрави и коледната магия да сътвори чудо за всеки човек на тази земя!

Весели празници!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Мили учители
    Чудесно е, че учите децата да поздравят хората от различни институции за Светлите Коледни празници, но пък е банално едни и същи учители и класове от едно училище да ходят навсякъде - дом за стари хора, община, университет и къде ли не още. А конкретно за това широкообхватно, едрогабаритно и високотонажно същество от РУО не знаем дали си е струвало усилията и труда. За останалите на тази ясла ме е необходим коментар.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари